Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برای محاسبه حق‌التدریس معلمان ساعات ۳۵ دقیقه در نظر گرفته نشده است، گفت: سقف سنی پذیرش دانشگاه فرهنگیان ۲۴ سال است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در دیدار با محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که در قالب برنامه گفت‌وگوی هفته در وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: توسعه مهارت،کودکان بازمانده از تحصیل و رفع محدودیت‌های آموزشی، توسعه تعاونی‌ها و تقویت فرهنگ کار، اشتغال و کارآفرینی عرصه‌های مشترکی است که بین دو وزارتخانه وجود دارد و در این باره گفت‌وگو کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: زمینه‌های مختلف برای همکاری بررسی شده است و امروز به صورت خاص درباره توسعه تعاونی‌ها و ارائه کمک وزارت تعاون، به تعاونی‌های وزارت آموزش و پرورش توافقنامه‌ای را امضا کردیم.

فعالیت معلمان برای پرداخت حق‌التدریس 35 دقیقه محاسبه نشد

وزیر آموزش و پرورش درباره اینکه فرهنگیان می‌گویند اگر پرداخت حق‌التدریس نسبت به سال قبل تفاوتی نکرده است پس چرا نسبت به سالهای قبل دریافتی آنها کمتر شده است درحالیکه ساعت کار مشابه گذشته بود، متذکر شد: ساعت کار همکاران و نحوه پرداخت حق‌التدریس‌ها هیچ قاعده جدیدی ندارد و برخلاف اینکه شایعه کردند 35 دقیقه محاسبه شده باید بگویم به هیچ عنوان اینگونه نبوده است، براساس گزارشی که ادارات شهرستان‌ها از عملکرد معلمان ارائه کردند این پرداختها انجام شده است، اگر گزارشها با فعالیت همکاران منطق نیست برای بررسی مراجعه کنند.

پرداختی‌های دیگر در راه خواهد بود

حاجی میرزایی ادامه داد: هم‌اکنون کل حق التدریس‌ها پرداخت نشده است یعنی 6 ماه سال تحصیلی جاری هنوز پرداخت نشده و امیدواریم تا پایان سال آن را واریز کنیم؛ مبلغی که تا به امروز دریافت کردیم به استانها ابلاغ شد و درچارچوبی که سالهای گذشته وجود داشت بدون هیچ تغییراتی محاسبات را انجام داده و مبلغ را پرداخت کردند قطعا پرداختی‌های دیگری در راه خواهد بود بنا این است مطالبات سال گذشته را تسویه کنیم اما اینکه در نتیجه چه اتفاقی می‌افتد باید گزارشات استان‌ها برسد.

وی درباره اینکه معلمان می گویند اگر تغییری در پرداخت‌ها نباشد از ادامه تدریس معذورند، افزود: اینگونه نیست مطمئن باشید.

آزمون اصلح برای معلمان حق‌التدریس قانونی است 

وزیر آموزش و پرورش درباره دوره‌های آموزشی معلمان حق‌التدریس و تعیین آزمون اصلح برای آنها گفت: این کاملا منطبق با قانون است، افرادی که یک سال دوره آموزشی طی می‌کنند باید مهارت لازم را کسب کنند و دوره آموزشی جدی است، این معلمان باید آموزش ببینند و در پایان هر دوره آموزشی آزمون گرفته می‌شود و این برای اولین بار نیست و موضوع جدیدی اتفاقی نیفتاده است.

سقف سنی دانشگاه فرهنگیان 24 سال 

حاجی میرزایی درباره شرط سنی دانشگاه فرهنگیان، گفت: سقف سنی 24 سال است، قبلا هم اعلام کرده بودیم و در شورای عالی آموزش پرورش بحث کردیم و توصیه اعضا این بود سن را افزایش دهیم و آن را به 24 سال افزایش دادیم.

پاسخ به اعتراض معلمان: پرونده پرداخت حق‌التدریس‌ها بسته نشده استآموزش و پرورش کاهش پرداخت حق‌التدریس معلمان را تکذیب کرد

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه فرهنگیان محسن حاجی میرزایی مطالبات فرهنگیان معلمان دانشگاه فرهنگیان محسن حاجی میرزایی مطالبات فرهنگیان معلمان وزیر آموزش و پرورش پرداخت حق التدریس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۳۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزکیه و پرورش اسلامی در دستور کار آموزش و پرورش باشد

جمعی از معلمان پیشکسوت اصفهانی با حضور در صحن علنی شورای اسلامی شهر درباره امر تعلیم و تربیت و دغدغه‌های آموزش و پرورش نکاتی را بیان کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در آئین تقدیر از مقام معلم که امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در صحن شورای اسلامی شهر اصفهان برگزار شد، برخی مسئولان، اساتید و معلمان پیشکسوت آموزش‌وپرورش به بیان دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود پرداختند.

معرفی معلمان فداکار در فراخوان «پای درس ایثار»

جلال سلمانی، مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به شناسایی معلمان شاخص گفت: در گذشته آنچه در بخش خروجی رسانه‌ای آموزش و پرورش وجود داشت، اتفاقات منفی و چالش‌ها بود در حالی که اتفاقات بسیار خوبی در سطح مدارس با تلاش معلمان صورت می‌گرفت، بنابراین برای معرفی این معلمان، طی یک فراخوان با عنوان «پای درس ایثار» از دانش آموزان و اولیا آن‌ها خواستیم که معلمان فداکار را معرفی کنند که سال گذشته طی یک هفته چند هزار رکورد در این زمینه ثبت شد.

تزکیه و پرورش اسلامی در دستور کار آموزش و پرورش باشد

عبدالوهاب طالقانی از مفاخر فرهنگی کشور و معلمان پیشکسوت در این جلسه اظهار کرد: در تعلیم و تربیت باید همچون باغبانی باشیم که ابتدا علف‌ها را از گل‌ها دور می‌کند؛ اگر به عنوان معلم تشخیص دادیم کسانی مزاحم هستند، باید آن‌ها را پاکسازی کنیم.

وی افزود: آموزش و پرورش صاحب دو بال است؛ در مسئله آموزش وزارتخانه اقداماتی انجام داده است، اما موضوع مهم پرورش است که آموزش و پرورش باید بگوید برای تزکیه و پرورش اسلامی دانش آموزان چه گام‌هایی برداشته است.

معلمان، علم و ایمان را در کنار هم آموزش دهند

حسنعلی زهتاب از دیگر معلمان پیشکسوت در این جلسه اظهار کرد: انسان برای پرواز به دو بال علم و ایمان نیاز دارد و قرآن دومی را مقدم داشته است.

وی افزود: کار معلم نه‌تنها کار پیامبر که کار خداست، خداوند اولین معلم هستی است و این جایگاه والای معلمان در تعلیم و تربیت انسان‌ها را نشان می‌دهد.

این معلم پیشکسوت با بیان اینکه باید شرایطی فراهم شود که معلمان، علم و ایمان را در کنار هم آموزش دهند، گفت: باید به جایگاه معلمی نگاهی ویژه داشت، همان گونه که شهیدان مطهری و بهشتی به معلمی نگاه داشتند.

تعلیم و تربیت ویژه، وضعیت کشور را تغییر می‌دهد

بهاء‌الدین صدر از دیگر معلمان پیشکسوت اظهار کرد: مسئولان ما اگر به موضوع تعلیم و تربیت به صورت ویژه بپردازند قطعاً وضعیت کشور در همه زمینه‌ها تغییر خواهد کرد.

وی با بیان اینکه معلمانی باید جذب شوند که به این شغل عشق می‌ورزند، افزود: معلمان ما باید افرادی باشند که بخواهند حتی اگر روزی بمیرند و زنده شوند نیز باز همین شغل را انتخاب کنند.

منزل، مدرسه و مسجد سه کانون تربیتی

مصطفی نیلی‌پور، دیگر معلم پیشکسوت اصفهانی در این جلسه گفت: منزل، مدرسه و مسجد سه کانون تربیتی هستند که امروز با چالش مواجه شده‌اند. ضلع چهارم، بحث رسانه است که تربیت جوانان ما امروز از این کانال صورت می‌گیرد.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب فرمودند «جامعه ما بالقوه فرهنگی است اما بالفعل نه» و راهکار آن را نیز جهاد تبیین فرمودند؛ ایشان همچنین بر امر سرمایه گذاری روی جوانان تاکید دارند، بنابراین جهاد تبیین که یک فریضه است و سرمایه گذاری بر جوانان باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

معلم باید عاشق شغل خود باشد

فقیه معلم پیشکسوت در این جلسه اظهار کرد: اگر کسی عاشق معلمی نباشد، وقت خود و بچه‌های مردم را تلف کرده است؛ معلم باید عاشق شغل خود باشد و تلاش مسئولان نیز بر این امر باشد که افراد برای فرار از بیکاری به سراغ معلمی نروند.

وی افزود: اثرگذاری یک معلم بسیار مهم است. معلمان باید بدانند قضاوت واقعی درباره عملکرد آن‌ها، ۳۰ سال بعد انجام می‌شود و این موضوع بسیار مهمی در امر پرورش است.

به گزارش ایمنا، فروغ توسلی، مینا جدیدی، شیرین حیران یزدی و رشیده‌سادات بدری فر از معلمان فداکار اصفهانی هستند که در این جلسه تقدیر شدند.

کد خبر 750704

دیگر خبرها

  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • احداث ۴۲ هزار متر مربع فضای آموزشی در ایلام
  • دستگاه‌ها به مسئولیت‌ در قبال آموزش و پرورش عمل نمی‌کنند
  • تزکیه و پرورش اسلامی در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • اصل کار تعلیم و تربیت بر عهده معلمین است
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • ‌۱۰۵ هزار معلم جدید جذب آموزش و پرورش خواهند شد‌
  • تقدیر از معلمان و مدیران نمونه در همدان + تصویر
  • آموزش و پرورش ما سربلند است
  • آموزش و پرورش بسترساز توسعه جامعه است